Monday 5 July 2010

ACTIVITATS MÒDUL 3

Pel mòdul 3 s'havien de triar 2 llocs web que trobéssim interessants i comentar-los.
En primer lloc he triat la pàgina http://www.isabelperez.com/.
Aquesta pàgina conté Web Quests and Treasure Hunts ja a punt per utilitzar a l'aula. Aquest tipus d'activitats acostumen a ser molt motivadores i els alumnes s'hi involucren ràpidament. Amb aquestes activitats es treballa bàsicament les competències comunicatives i metodològiques (pel tipus de tasques) i també les competències d'autonomia i iniciativa personal i de coneixement i interacció amb el mon físic (segons el tema que estiguis treballant).
A part de ser una bona pàgina que ofereix activitats per la classe, també és interessant per la formació que dona al professorat i les idees d'aplicació del material.

Aquesta pàgina ofereix enllaços directes a pàgines amb recursos per l'ensenyament i l'aprenentatge d'anglès.
Dels recursos que ofereix n'he triat dos que es poden aplicar a l'aula tan si treballem en (1x1) com si ho fem mitjançant projectors o pissarres digitals.
He triat Stories perquè planteja una manera d'introduir Writing a Story de forma molt visual i pautada que fa que els alumnes copsin com fer un Mind Map i a partir d'aqui fer una història.
Les Competències que es treballen amb aquest tipus d'activitat són principalment de caire Comunicativa i Metodològica.
L'altre enllaç d'aquesta pàgina és Aula Virtual que ofereix diferents articles de Premsa Internacional, Revistes i Actualitat. També ofereix apunts i exercicis de gramàtica classificats per nivells per tal que els alumnes puguin pautar el seu treball.

Bé, espero que trobeu aquests enllaços interessant.

No comments:

Post a Comment